Skip to main content

Noutăți

image

În versiunea actualizată sunt expuse 15 operațiuni distincte față de cele 3 prezentate în varianta publicată inițial în luna Februarie. Materialul vizeaza atat Producătorii cat și Comercianții

plastic bags bid
Perioada de primire oferte s-a finalizat pe data de 30.04.2024. Avand in vedere numarul mare de oferte primite, vom decala termenul de “primire răspuns licitație”. Noul termen de primire a raspunsului este : 10.06.2024. Multumim tututor participantilor!
image

Il gasiti accesand contul de utilizator din platforma https://portal.returosgr.ro/ , sectiunea “comerciant” sau aici.

Descarcati si completati formularul de solicitare ridicare ambalaje cu toate informatiile necesare si trimiteti-l catre adresa: colectare@returosgr.ro

contract prestari servicii

Procesul va putea fi posibil în colaborare și sub coordonarea administratorului SGR. In acest sens UAT/ADI au obligatia de a semna contractul de prestari servicii cu RetuRO Sistem Garantie Retunare SA in doua exemplare si sa il trimita catre sediul RetuRO(Bd. Dimitrie Pompeiu 4-6, Globalworth Campus A, etaj 4, București 020337) in atentia departamentului legal.

Actualizare puncte vânzare colectare ambalaje SGR
Intră pe returosgr.ro și înregistrează sau actualizează toate punctele de vânzare de la care RetuRO va realiza colectarea ambalajelor SGR.
Contract comercianți
Contractul poate fi accesat din contul de utilizator, la secțiunea “Consultare contract”, iar comercianții înregistrați în baza de date a Sistemului Garanție-Returnare sunt rugați să trimită toate observațiile și recomandările pe care le au cu privire la conținutul documentului pe adresa consultare@returosgr.ro până pe data de 16 octombrie 2023.
Contract comercianți
Acesta poate fi accesat din contul de utilizator, la secțiunea "Comerciant/Documente și Contracte".
Contract UAT prestări servicii
Contractul poate fi vizualizat dând click pe descrierea știrii, iar UAT-urile sunt rugate să trimită toate observațiile și recomandările pe adresa consultare@returosgr.ro până la data de 20 noiembrie.
înregistrare ambalaje
Vă informăm că RetuRO a luat măsuri pentru a simplifica procesul de înregistrare a produselor în Registrul Ambalajelor SGR. În acest sens, RetuRO va renunța la cerința de a furniza mostre fizice pentru produsele a căror înregistrare a fost solicitată înainte de intrarea în vigoare a Sistemului de Garanție-Returnare (30 noiembrie, 2023).
Registrul Ambalajelor
Pentru a începe procesul de înregistrare producătorii trebuie să acceseze site-ul RetuRO și să se logheze în contul lor personal. Înregistrarea produselor este gratuită până la data de 1 ianuarie 2024.
Bontida
RetuRO avansează în eforturile de implementare ale SGR în România și pregătește deschiderea primului centru regional.